avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitie directa servicii
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitie directa servicii

As vrea sa stiu daca imi poate spune cineva, daca in planul de achizitii publice serviciile se pot pune la achizita directa. Va intreb deoarece la mine de exemplu energia electrica depaseste valoare de 15 000 euro fara TVA, daca ar fi sa fie, procedura corecta ar fi o cerere de oferte du[a parerea mea, dar in conditia ca nu poti lua energie decat de la CEZ neexistand concurenta...
Asa ca ma gasesc intr-o dilema: cum sa pun energia electrica la achizitie directa daca depaseste pragul achizitiei directe...#-o
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 18:35, 7 Mai 2010
Contractele de furnizare energie electrica sunt considerate contracte sectoriale si sunt exceptate de la procedura de achizitii publice din OG34.
Asadar nu are ce cauta in planul de achizitii ?, aici incluzandu-se si celelelate servicii
a) apa;
b) energie;
c) transport;
d) posta

La energie se poate exclude si gazele naturale?
Ultima modificare: Joi, 6 Mai 2010
Whybal, utilizator
se face o confuzie. contractele sectoriale sunt acele contracte incheiate de autoritati din domeniul enrgiei, apei, transportului si postei. Nu se refera la contractul de achzitie a energiei. Pt. achizitia de energie se face procedura, in cazul dvs., se aplica negocierea fara pub;licarea unui anunt de participare, motivata de un drept exclusiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie directa-pasi derulare danatmr9 danatmr9 Buna ziua! As dori sa stiu unde gasesc exact PASII pentru desfasurarea Achzitie directa? De asemenea, as dori sa vad care sunt situatiile cand se poate face ... (vezi toată discuția)
Furnizare energie electrica tina25 tina25 in planul de achizitii publice cum se prinde furnizarea de energie electrica in comuna...iluminat stradal....in proiectul de buget este prevazuta o suma de ... (vezi toată discuția)
Pot face achizitie directa? tina25 tina25 speta: s a achizitionat gardul (este din fier) . se urmareste acum montarea + turnatia de beton cu o alta firma prin achizitionare directa. art. 29 oug ... (vezi toată discuția)