Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

probleme cu actele auto

Buna seara,am o mare problema,acum ceva timp am cumparat o masina adusa din franta de catre o persoana care a vandut-o la randul lui altei persoane care a scos nr rosii fara a o declara la financiar,aceasta pers.a-2-a a vandut-o unei a 3-a pers. care a scos nr rosii dar fara sa o inregistreze la financiar, eu acum vreau sa o inmatriculez dar nu pot fara certificatul fiscal din cate am inteles de la cineva dar aici apare o mare dilema, DE CE SA AM NEVOIE DE CERTIFICATUL FISCAL ATATA TIMP CAT NICIUNUL DINTRE EI NU A INREGISTRAT-O LA FINANCIAR? va rog mult da-ti-mi o rezolvare daca se mai poate face ceva sau nu, adik daca pot sa inscriu masina sau nu., va astept cu un raspuns sincer ,cu stima.
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 19:36, 7 Mai 2010
Cu siguranta, veti primi explicatii concrete , de la biroul de inmatriculari auto. Prezentati-va cu actele masinii, va vor spune de ce mai aveti nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal-problema inmatriculare justinn justinn Buna seara, va prezint o problema (destul de neplacuta) la care, sper din tot sufletul sa-mi dati o rezolvare: La data de 6.12.2013 am cumparat un autoturism ... (vezi toată discuția)
Obținere fiscal auto Marina tud Marina tud Bună ziua,am nevoie de informații reale din partea dvs.Vreau să înmatriculez o mașină pe care am cumpărat-o (aparent cu fiscal ,dar în realitate fără ... (vezi toată discuția)
Nedumerire inmatriculare masina cu numere rosii expirate Ciumpy94 Ciumpy94 Buna seara ! Doresc sa cumpar un autoturism adus din Spania in urma cu 4 ani , care a stat timp de 2 ani abandonat in fata blocului , vandut apoi mai departe ... (vezi toată discuția)