avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contract schimb imobil si transfer ipoteca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract schimb imobil si transfer ipoteca

Am un credit de nevoi personale cu ipoteca pe casa parintilor. Acum vreau sa schimb casa cu 2 apartamente plus o diferenta de bani (parintii sunt de acord). Am gasit pe cineva care are 2 apartamente si doreste casa, insa nu este de acord sa punem ipoteca pe apartamente inainte de a incheia contractul de schimb. Se poate face transferul ipotecii pe cele doua apartamente odata cu contractul de schimb?
Discutati cu reprezentantii bancii.
Va trebuie acordul acestora pentru a face
acest lucru.
Daca nu aveti acordul lor nu puteti face.
Si daca obtin acordul bancii, ar fi posibil ca transferul ipotecii sa se faca odata cu incheierea contractului de schimb?
Da, daca obtine acordul bancii.
Daniel Coman a scris:

Da, daca obtine acordul bancii.



multumesc de raspuns, insa ce alte consitii ar tebui indeplinite? valoarea apartamentelor trebuie sa fie mai mare decat valoarea ipotecii ori egala?
Afalati aceste raspunsuri numai dupac e negociati cu reprezentantii bancii.
Pe ei ii intereseaza ca valoarea imobilelor
sa asigure plata creantei.

Alte discuții în legătură

Transfer ipoteca alinaiulia alinaiulia Situatia mea sta in felul urmator: din banii pe care i-am avut economisiti si cu ajutorul parintilor care au luat un credit am cumparat un apartament. Creditul ... (vezi toată discuția)
Se poate muta o ipoteca de pe un apartament pe un alt imobil? stelian_1981 stelian_1981 Buna ziua!!!In urma cu 5 ani am imprumutat un credit bancar prin prima casa,ipoteca a fost pusa pe apartamentul pe care l-am cumparat,in momentul de fata vreau ... (vezi toată discuția)
Schimbare ipoteca aandruc aandruc Buna ziua. Avem un apartament luat cu credit ipotecar si acum vrem sa ne schimbam resedinta, sa ne mutam in alt oras. Oare e posibil sa schimbam ipoteca ... (vezi toată discuția)