Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Folosirea imaginii fara consimtamant

Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 02:04, 9 Septembrie 2007
mie nu mi se pare ca ai fi plictisit...ci doar...preocupat!:))
nu, nu au voie sa-ti foloseasca imaginea fara acordul tau.
si raspunsul la ultima mea intrebare ?
daca fotografia a mai fost publicata undeva pana acum.....au dreptul sa o foloseasca
pai de unde sa stiu eu daca a mai fost pubilicata?eu nu am dat acordul nimanui s-o publice. nici nu stiu cand am fost fotografiat. nu trebuie sa aiba o dvada scrisa din partea mea ?
in plus, chiar daca poza au luat-o din media, problema mea esta ca au asociat poza cu un articol defaimator. intrebati-va numai ce o sa zica seful meu actual, chiar acum cand ma aflu in apropierea unei promovari ?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Martie 2007
mihai_tomaro, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot cere daune morale daca un barbat care ma urmareste de 3 luni ... camelian camelian Pot cere daune morale daca un barbat care ma urmareste de 3 luni ma hartuieste, a postat lucruri defaimatoare la adresa mea in mediul online. O publicatie ... (vezi toată discuția)
Legislatie internet radumir radumir Buna ziua, Situatia este in felul urmator : exista un blog functional. Posturile sunt compuse din informatii si poze preluate de pe site-uri de ... (vezi toată discuția)
Afișarea pozei hoțului pe geamul magazinului veronicapetrescu veronicapetrescu Daca o persoana sustrage un produs dintr-un magazin,iar seful magazinului doreste sa-i posteze pe geamul magazinului poza si numele faptuitorului,patronul ... (vezi toată discuția)