avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2010
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2010

Salutare tuturor celor care posteaza si participa cu idei si sfaturi la Subiectul Admitere Barou 2010, cred ca este o idee excelenta de a activa in Cadrul acestui Forum deoarece ceea ce se face aici este ceva Incredibil. Solidaritatea, Informatiile si Forta Creatoare care caracterizeaza aceasta dezbatere este demna de luat in seama si pot sa spun ca m-a ajutat nespus de mult din punct de vedere MOTIVATIONAL. Ma numesc Paul Nicolae Dobos si sunt student in anul IV la Facultatea de drept si administratie publica din cadrul Universitatii Spiru Haret si ca si voi ma pregatesc pentru admiterea in Barou . Am gasit acest Forum abia acum o luna si pana atunci am fost in ceata in ce priveste cartile necesare pentru admitere ,dar de atunci am inceput si eu pregatirea in mod profesionist. Am si eu o intrebare pentru voi: Oare 4 luni de zile imi vor fi de ajuns pentru a cuprinde toata materia si a face fata cu succes la examen???Astept raspunsurile voastre.
Cel mai recent răspuns: neenah , utilizator 12:58, 21 Iunie 2010
Sunt suficiente cele patru luni, dar doar daca in sesiuni ai fost constiincios si te-ai pregatit pentru examene. Ce nu ai invatat in facultate si citesti pentru prima data e Legea 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, Statutul profesiei de avocat si Codul deontologic. Oricum, eu spun ca ai sa reusesti sa te pregatesti si o sa fie bine. Multa bafta iti doresc!
Buna,

Si eu termin anul acesta Facultatea de Drept, insa nu pot da examenul de barou pentru ca voi pleca la un master. Precauta cum am fost mi-am cumparat cartile de sinteze pentru barou [pe care mi le-au recomandat persoane care au dat anul trecut examenul de barou si pe care l-au si luat]. Daca te intereseaza, imi poti da un mail pe privat la anamaria_jinaru@yahoo.com.

Merci si spor la treaba!
Cel mai mult conteaza cunostintele acumulate in timpul facultatii. Se presupune ca dupa terminarea facultatii se cizeleaza ce s-a invatat in anii de facultate. Eu iti sugerez sa tratezi cu maxima seriozitate acest examen pentru ca nu va fi unul usor. Dar nu este imposibil de promovat.
e putin ,insa nu imposibil daca reusesti sa inveti 15 /20 de ore pe zi pentru ca in facultate stim si noi cum se dau examenele.trebuie sa te izolezi de toate sa nu auzi nimic etc si cafea mai putina bafta si doamna ajuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere avocatura TRC TRC am terminat in 2009 la spiru haret dreptul. sunt sanse de a ajunge avocat daca m-am pregatit individual f mult? (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 Carmencita2 Carmencita2 Am terminat facultatea de Drept - Universitatea Spiru Haret in 2004. Nu am profesat in domeniul juridic, prioritatea mea fiind in aceasta perioada familia, ... (vezi toată discuția)
Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)