avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rate la credit neachitate la timp
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rate la credit neachitate la timp

In urma cu doi ani am facut un credit de nevoi personale,cu buletinul si o adeverinta de salariu ,timp de 22 de luni am platit rata la banca dar am ramas fara loc de munca ,nu am mai avut de unde sa platesc rata la banca ,am primit o scrisoare in care sunt instiintat ca voi fi executat silit de banca , bunuri nu detin de nici un fel locuiesc cu parinti si momentan nu am serviciu,ce se va intimpla .Va multumesc mult.
Daca nu aveti bunuri pe numele dumneavoastra si nici venituri salariale ori alte venituri banca nu are ce sa execute, asta in situatia in care creditul nu este garantat in caz contrar putand fi executate garantiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna eremia 12 eremia 12 buna ziua am si eu o intrebare ,in 2001 ne-am muta la tara la casa bunicilor , mam apucat so o renovez cu banii ramasi de la vinzarea apartamentului,apoi mai ... (vezi toată discuția)
Credit client insolvabil sabrina__cr sabrina__cr O cunostiinta a luat un credit de nevoi personale de 20.000 lei de la o banca in 2011 a acea vreme lucra avand serviciu na apucat sa achite decat 2 ... (vezi toată discuția)
Executare silita ica662000 ica662000 Buna seara, Am o intrebare si anume; Acum 6 ani am facut un credit de nevoi personale cu buletinul fara garantii..In primii 2 ani am platit ratele dupa care ... (vezi toată discuția)