avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achizitii publice

se poate incheia un singur contract de achizitii publice pentru 3 loturi distincte, optiunea din fisa de date fiind ca se depune oferta pentru toate trei loturile, iar punctajul acordandu-se prin media punctelor insumate de oferte pentru fiecare lot in parte?;)
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 16:54, 12 Mai 2010
Opinia mea este ca da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartirea pe loturi Elleny Elleny Se poate apela la o singura procedura de cerere de oferta cu impartirea pe loturi, in cazul in care se doreste achizitionarea unor bunuri pentru: - dotare ... (vezi toată discuția)
Cerere de oferta pe loturi catalinat catalinat Buna ziua! Am si eu o nelamurire pot face o cerere de oferta pe loturi iar in documentatie sa cer ca ofertantul sa prezinte oferta pentru toate loturile astfel ... (vezi toată discuția)
Cerere de oferta -loturi donigao donigao Buna ziua, In cazul unei proceduri de achizitie publica (cerere de oferte) impartita pe 2 loturi, poate autoritatea contractanta restrictiona participarea ... (vezi toată discuția)