avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... inchiriere camioane
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

inchiriere camioane

Va rog sa ma ajutati cu modelul unui contract de inchiriere camioane sub 3,5t. As dori sa stiu daca pot detasa soferii la firma careia urmeaza sa inchiriez camioanele?
Cel mai recent răspuns: doar_lara , utilizator 12:40, 31 Martie 2007
simplu contract de inchiriere bunuri mobile...... si da se pot detasa soferii conform codului muncii.
Nu e chiar asa de simplu, pentru ca potrivit Ordinului Min. Transp. 1843/2001 aceste contracte trebuie incheiate in forma autentica si as dori sa aflu daca le poate incheia consilierul juridic al societatii. Acelasi ordin prevede ca soferii care isi desfasoara activitatea pe vehicule inchiriate trebuie sa aiba statut de angajat al locatarului. Ori prin detasare isi pastreaza calitatea de angajati ai locatorului.
de forma autentica raspunde notarul....referitor la angajatii locatarului, daca asa suna prevederea legala.....
~ Conținut șters la cerere ~
detasarea soferului poate fi prinsa in actul de inchiriere, specificandu-se ca pe utilaj urmeaza a lucra x si y;)

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare? laura-jurist laura-jurist Buna ziua Ce ma sfatuti sa fac in urmatoarea situatie: societatea la care lucrez a inchiriat unei societati din bucuresti un camion, pe baza unui ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere , locator-persoana juridica, locatar-persoana fizica hambra hambra O persoana juridica poate inchiria un imobil unei persoane fizice? Daca da, ce fel de contract este valabil si unde trebuie inregistrat? cu multumiri. (vezi toată discuția)
Procedura inchiriere locuinta Agatia Agatia As dori sa stiu care este procedura prin care pot inchiria o locuinta,daca exista o suma minima aferenta chiriei si daca impozitul anual platit pe locuinta ... (vezi toată discuția)