Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

SUBSTITUIREA DE PERSOANE

Un individ, a facut in numele meu o reclamatie la o institutie publica ,prin care reclama mai multe persoane de falsuri si abuz in serviciu(fapte penale) ,cum pot actiona pe respectivul in instanta .(a dat numele meu ca reclamant si a semnat in numele meu.
Mii de multumiri!!=D>=D>
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 19:21, 15 Mai 2010
Depinde ce urmariti. Plangere penala pentru inceput.
Formulati la politia sau la Parchetul competente teritorial ,plangere penala impotriva persoanei despre care faceti vorbire pentru infractiunea de fals privind identitatea,astfel cum este prevazuta de art.293 c.pen
Individul nu este la prima abatere ,trebuie sa fac si expertiza grafologica daca da un expert sau cer prin instanta
Obligatoriu ar trebui efectuata expertiza grafoscopica pentru a se constata faptul ca nu dvs . ati scris acel denunt. cereti dvs. expertiza daca nu se va lua in calcul ,insa eu cred ca o vor face din oficiu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am denuntat ca fals un titlu de proprietate si am cerut expertiza ... dumifilote dumifilote Am denuntat ca fals un titlu de proprietate si am cerut expertiza grafoscopica. S-a suspendat, s-a trimis la Parchet, Parchetul a dat solutie de clasare, am ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica ONU EMIL ONU EMIL Este cineva care a efectuat expertiza grafoscopica? Poate fi expertul impartial,poate fi influentat? Am depus plangere penala pentru trei contracte de leasing ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica la cerere mariamem mariamem Pot depune o cerere pentru expertiza grafoscopica la Politie avand ca scop acuzarea unei persoane de fals sub semnatura privata si uz de fals? Sau inaintez ... (vezi toată discuția)