avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Imputatia platilor facuta de administratorul judiciar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Imputatia platilor facuta de administratorul judiciar

Buna dimineata,

Va rog sa ma ajutati cu un temei legal (daca exista) privind respectarea destinatiei platilor facute de administratorul judiciar pentru o societate in insolventa.
Speta e cam asa: exista o conventie intre parti privind imputatia platii pe diverse contracte iar administratorul judiciar a platit in mod expres intr-un anumit contract. Sunt obligata sa ii respect decizia in contra conventiei (eu creditor)? Pe ce temei?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: andabej , utilizator 14:47, 19 Mai 2010
Buna seara .
Ordinea platilor sumelor datorate,din conturile debitorului,se efectueaza conform prevederilor Legii nr.85/2006.
Multumesc,
Imi puteti indica articolele la care va referiti?
Nu exista plan de reorganizare aprobat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta judecarii actiunilor in cadrul procedurii de insolventa? xm xm In cazul in care una din partile contractante dintr-un contract care se deruleaza in cursul procedurii, nu isi indeplineste obligatiile de plata nascute ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna reorganizarea unei firme? ContSters94259 ContSters94259 Buna ziua, Ce inseamna sa reorganizezi un srl,care e aproape de faliment?Care sunt conditiile sa reorganizezi o firma?Cat timp dureaza?Trebuie sa se faca un ... (vezi toată discuția)
Afaceri cu o firma aflata in reorganizare robertsega32 robertsega32 IN cazul in care firma noastra incheie contract de furnizare cu o firma care a intrat in insolventa, apoi a fost aprobat un plan de reorganizare si, in urma ... (vezi toată discuția)