avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... furt intre soti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

furt intre soti

buna ziua .as vrea sa imi explice si mie cineva daca stie.mam certat cu sotia intro noapte si dupa aia m-am dus sa dorm.cind m-am rezit de dimineata sa plec la servici nu am mai gasit nici sotie nici copil nici masina nici bani in portofel.am vorbit cu ea la tel dar nu vrea sa m-io dea[masina].am fost la politie si am facut o plingere.se poate rezolva ceva?
Cel mai recent răspuns: vacarus catalin , utilizator 10:17, 11 Iunie 2010
Furtul intre soti se pedepseste... sotia poate fi trmisa in judecata pentru ce a facut, insa vor trebui martori si alte mijloace de proba.
Probabil a hotarat sa se separe. Pentru a fi intemeiata plangerea dv. pentru furt intre soti, nu prea aveti ce invoca. Cam subtire probatiunea.. Cu privire la copil si bani? hm.. Trebuia sa plece cu copilul, fara nici un ban? Cu privire la masina.. este bun comun probabil, Pana la partajarea bunurilor atat ea, cat si dvs. poate sa o foloseasca. A plecat noaptea cum spuneti chiar dvs. dupa o cearta (Numai atat oare?) Nu putea sa mearga noptea cu copilul, cu taxiul, cand avea masina familiei. Poate ii este necesara sa duca copilul la scoala,gradinita... caz in care ar trebui sa intelegeti. Daca in lipsa dvs. ar fi sustras din casa,alte obiecte, mari sau mici,sau de valoare, cu intentia de a nu intra la un eventual partaj, da.. se poate considera furt intre soti. In casa a lasat tot, iar ea a plecat cu masina , copilul si ceva bani de cheltuiala. Economiile familiei, nu erau in acel portofel. Poate se intoarce.. eu zic sa mai asteptati sa vedeti daca nu cumva se intoarce... CU MASINA CU TOT...
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2010
ContSters122901, utilizator
pai a ugit cu maina fara acordul meu.daca nu avea permis ma lua pe mine la rost politia
masina nu aluato pentru copil .copilul nici nul mai duce la gradinita ca nu are timp de el.eu ma duceam cu ea .a luat masina doar sa-mi faca rau pt ca eu sint din provincie si fac naveta la bucuresti
Probabil sotia dvs,. are permis... nu risca sa conduca fara.. mai ales ca era copilul cu ea. In acest caz, nu este nevoie de acordul dvs. masina este bunul ambilor soti. Mai binbe era sa nu o faceti sa plece in toiul noptii... De bine nu a plecat de acasa.. E mai bine sa incercati o impacare si altadata sa nu mai faceti scandal... Aveti un copilas...pacat.

Alte discuții în legătură

Probleme sa-mi recuperez autoturismul de la sotie cristibox cristibox Buna ziua! Daca am deschis proces de divort ,(primul termen in feb 2011),nu este partaj facut nici pe bunuri,credite, nici pe auto dar am facut greseala sa o ... (vezi toată discuția)
Bunuri comune inainte de partaj victor_teodorescu victor_teodorescu Sunt in apel la divort pentru custodia copilului iar, sotie e plecata din tara la munca. Pe langa bunurile normale avem si o masina cumparata cu bani comuni . ... (vezi toată discuția)
"parasire domiciliu" cocochannel cocochannel Buna ziua, Datorita neantelegerilor si a unei atmosfere tensionate din familie,sotia hotaraste sa plece la parinti impreuna cu minorul,probabil in vederea ... (vezi toată discuția)