avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... unde trebuie sa deschid proces?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

unde trebuie sa deschid proces?

vreau sa dau in judec o firma care este din bucuresti .Unde trebuie sa deschid procesul .,la ei sau pot si in orasul in care locuiesc eu ?Multumesc pt raspunsuri !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:00, 20 Mai 2010
Care e obiectul cererii de chemare in judecata?
Conform prevederilor C.pr.civ competenta teritoriala generala
este cea a instantei de jduecata in circumscriptia careia se afla
domiciliul paratului.
La sediul firmei , in Bucuresti, daca nu e litigiu de munca.
Am castigat un apartament la emisiunea "sutalasutaadevarat" difuzata pe otv de firma VideoProdIndustries actionari fiind oameni politici (Teodor Berna si Lacramioara Daia ,administrator Patrana Viorel ).Am castigat apartamentul acum 7 luni si de atunci m`au tot amanat si nici acum nu l`am primit ,am fost la ei si am cerut sa imi dea ceva la notar cum ca imi vor da apartamentul .Mi`au dat o hartie facuta de ei care se numeste Incheiere de atestare in care isi iau angajamentul ca in maxim 90 de zile imi dau premiul ,semnata si stampilata de avocat ,director .Termenul a expirat ce pot face ?
Asa,acum vreau sa ii dau in judecata si vroiam sa stiu unde trebuie sa ii actionez ?Multumesc mult pt raspunsuri !
in bucuresti, sediul paratului, doar dc printr-un act incheiat de parti se stipuleaza un alt loc decat sediul societatii respective

Alte discuții în legătură

Cum procedez? Sylvian Sylvian Am castigat un apartament la emisiunea \"sutalasutaadevarat\" difuzata pe otv de firma VideoProdIndustries actionari fiind oameni politici (Teodor Berna si ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare dislexic dislexic Buna ziua! Am semnat un contract de colaborare cu un teatru. Una dintre clauzele contractului suna ceva de genul: "colaborarea se incheie pe durata stagiunii ... (vezi toată discuția)
Succesiune. bunuri dobandite in timpul concubinajului loredana69 loredana69 in iunie 2011 am fost chemat in instanta in calitate de parat de catre sotia tatalui pt dezbatere de succesiune.la acea data se judeca dupa vechiul cod civil ... (vezi toată discuția)