avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Referitor Ordonanta 45/2010
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Referitor Ordonanta 45/2010

Care sunt posibilitatile de a contesta aceasta ordonanta, ca din cate stiu avizul CSM fie unul favorabil fie nefavorabil, este doar unul consultativ.

O actiune la CEDO cam cat ar dura...tot pana in 2012?

Daca raspunsul celor de la CEDO ar fi pozitiv, sunt posibile ceva despagubiri in urma intarzierii platii acestor sume?

P.S. Daca tot se amana plata acestor sume, exista vreo garantie ca nu se va intampla si asta in 2012, and so on?

Alte discuții în legătură

Pareri despre cedo aaee aaee [b]Nu vi se pare ca in ultima vreme daunele platite victimelor sunt cam mici iar timpul de 5-6 ani in care se rezolva cauzele e cam lung, ar trebui sa se ia ... (vezi toată discuția)
Decizie cedo inadmisibila. intrebari ContSters240009 ContSters240009 Buna seara, Tocmai am primit decizia CEDO privind cererea depusa de parintii mei, in legatura cu incalcarea art. 6 alin. 1 din Conventie, respectiv durata ... (vezi toată discuția)
Curtea de conturi nixon19 nixon19 Buna ziua, Am avut acum o luna de zile curtea in control pentru anul 2010 cand am platit in totalitate drepturile salariale stabilite prin hotarari ... (vezi toată discuția)