avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cerere preschimbare termen la Registrul Comertului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cerere preschimbare termen la Registrul Comertului

Vreau sa formulez o cerere de preschimbare a termenului la Registrul Comertului intr-un dosar care s-a amanat. Intrebarea mea este daca cererea trebuie facuta pe un formular special sau nu? Si care ar fi temeiul legal?

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: crysenc21 , utilizator 10:31, 26 Mai 2010
Au un formular. Tin minte ca m-au pus odata sa completez unul desi aveam o cerere redactata. La rubrica motive am scrsi " conform anexa" si mi-am capsat cererea mea de fomularul lor ...de lene sa mai copiez.

Motivarea in fapt conteaza. Cea in drept cred a e tot 153 alin 3 c. p.c.
Cererile de preschimbare a termenului la Registrul Comertului pe care le-am depus le-am redactat eu.....cand au vazut ca e cerere de preschimbare a termenului nici nu s-au mai uitat....ceea ce nu mai stiu este daca am mai platit ceva acolo..dar va vor anunta,

Bafta,
Va multumesc pentru raspunsuri,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de preschimbare de termen ciciM ciciM Judecarea cererii de preschimbare de termen se face cu citarea partilor obligatoriu sau nu? Imi puteti spune va rog care este temeiul de drept? Multumesc. (vezi toată discuția)
O.m.f.p. nr. 2795/2011 privind stabilirea criteriilor pentru conditionarea inregistrarii in scopuri de tva  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 824 din data de 22 noiembrie 2011 a fost publicat Ordinul ministrului finantelor publice nr. 2795/2011 ... (vezi toată discuția)
Aga - adresa inexacta punct de lucru emillius emillius Buna ziua, In AGA pentru infiintarea unui punct de lucru, la adresa acestuia nu s-a trecut si \\"parter\\". Registrul comertului a amanat solutionarea ... (vezi toată discuția)