avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incadrare corecta?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incadrare corecta?

In anul 2008 am terminat facultatea, impreuna cu 4 colegi de serviciu. Am urmat cursurile aceleiasi facultati, diferenta constand in faptul ca ei sunt functionari publici iar eu personal contractual.La incadrarea cu S ei au fost facuti inspectori de specialitate, cu un salariu de 1110 iar eu referent de specialitate, cu un salariu de 902 lei. Este corect?Care este diferenta dintre inspectorul de specialitate si referentul de specialitate? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:03, 27 Mai 2010
sunt pursi simplu diferenta de post, respectiv referentul e ceva mai mic, inspector mai mare. Verificati categoriile de salariati din cadrul unitatii si vezi vedea gradele de salarizare
Intrebarea era daca este corect felul in care s-au facut aceste incadrari?De ce nu am fost si eu facut inspector de specialitate?Are vreo legatura cu faptul ca sunt personal contractual?
Pentru ca, probabil, colegii dvs. inspecteaza ceva, iar dvs. executati activitati de birou (fara nici o gluma). Atat la pers. contractual, cat si la fp, exista si referent si inspector de specialitate... diferenta o fac atributiile din fisa postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire in privinta incadrarii. zama cristian zama cristian Ce se poate face in cazul in care cel ce raspunde de RU intr-o primarie, in speta, secretarul UAT nu vrea, pu si simplu, sa faca o incadrare corecta? Desi, ... (vezi toată discuția)
Salarizare sef svsu zama cristian zama cristian Sunt Seful SVSU dintr-o primarie,la data angajarii aveam studii medii, am absolvit ,intre timp, o facultate de stat (admin.pub),mi s-a marit salariul de la 788 ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)