avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... numar inregistrare decizie concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

numar inregistrare decizie concediere

Daca o decizie de incetare cim nu are numar de inregistrare, pentru ca societatea nu a vrut sa-i dea numar de inregistrare, decizia nu e valabila in fata instantei?
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 21:06, 27 Mai 2010
daca decizia este semnata de ambele parti este valabila.
ideal ar fi sa fie inscrisa si la itm
dana.drambarean1 a scris:

daca decizia este semnata de ambele parti este valabila.
ideal ar fi sa fie inscrisa si la itm


Decizia nu se semneaza de catre salariat .... fara numar si data de emitere nu cred ca se poate depune o astfel de decizie la ITM.
pur si simplu nu au vrut sa dea numar inregistrare. Dar angajatul a semnat pe toate exemplarele si apus data luarii la cunostinta. Societatea nu a trimis actele la aITM.
Vrea probabil sa o revoce. Poate fara accepyul angajatului? Nu vrea sa ii incheie nici cartea de munca.
Da, angajatorul poate revoca decizia de concediere ... este un act de vointa unilateral din partea lui si nu trebuie acceptul salariatului.
Dar, privind in oglinda inseamna ca un angajat poate sa-si dea demisia cand vrea, si sa o revoce cand vrea? e tot un act unilateral.

Alte discuții în legătură

Revocarea deciziei de concediere Irina S. Irina S. Ma poate ajuta cineva cu un text de lege prin care se poate revoca decizia de concediere? Angajatorul doreste aceasta revocare. (vezi toată discuția)
Revocare decizie concediere disciplinara ginnyy ginnyy Angajatorul revoca decizia de incetare disciplinara a CIM, 2 luni mai tarziu dupa emiterea acesteia si incetarea Cim. Ce se intampla cu perioada cuprinsa ... (vezi toată discuția)
Anulare preaviz ionigeo ionigeo Preavizul pe care l-am primit de la conducerea unitatii poate fi anulat ulterior de catre aceasta? Multumesc. (vezi toată discuția)