avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare

ca si militar, in cazul reducerii salariilor cu 25%, pot sa-mi infiintez un P.F.A. pentru a realiza un venit suplimentar?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:47, 29 Mai 2010
Ofiterii, maistrii militari si subofiterii in activitate au obligatia de a nu efectua activitati care contravin demnitatii, prestigiului si normelor de comportare ce decurg din calitatea lor de cadre militare.
Cadrelor militare in activitate le este interzis:
a) sa indeplineasca alte functii decit cele in care sint incadrate, cu exceptia cumulului prevazut de lege, in conditiile stabilite prin ordin al ministrului apararii nationale;
b) sa fie asociat unic ori sa participe direct la administrarea sau conducerea unor organizatii ori societati comerciale, cu exceptia celor numite in consiliile de administratie ale regiilor autonome si societatilor comerciale din subordinea Ministerului Apararii Nationale, din cadrul industriei de aparare sau in legatura cu
aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca timp partial pompier rdk67 rdk67 buna seara, va rog frumos sa-mi spuneti daca un pompier poate sa lucreze la o societate cu contract individual de munca, cu timp partial? multumesc. (vezi toată discuția)
Salut, fiind angajat în cadrul mai ca pompier militar as dorii ... Ciprian625183 Ciprian625183 Salut, fiind angajat în cadrul MAI ca pompier militar as dorii sa deschid o frizerie numai ca legea nu permite înființarea unei firme tip SRL si nici ... (vezi toată discuția)
Pot deschide pe numele meu vreo forma de societate comerciala? bassmafya17 bassmafya17 Daca sunt cadru militar activ,pot deschide pe numele meu vreo forma de societate comerciala,SC.,SRL,SRL-D etc.,dar fara sa imi afecteze locul de munca? (vezi toată discuția)