avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare contract munca perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare contract munca perioada determinata

buna ziua.am fost angajata ca secretar la o unitate de invatamant cu contract de munca pe perioada determinata contract ce a incetat in data de 17 mai 2010 dupa care am facu t cerere de concediu de odihna pentru lunile lucrate in anul 2010.In acest timp m-am imbolnavit si am intrerupt concediul de odihna cu un concediu medical .Cine face statele de plata mi-a zis ca nu-mi poate plati conecediul medical ,ca nu am dreptul nici la preaviz .Va rog spuneti-mi care este solutia cea mai buna.M-am uitat in Codul Muncii si nu m-am identificat.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gd , utilizator 10:53, 1 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
din ziua in care a venit persoana in locul careia am fost angajata eu am intrat in concediu de odihna pentru lunile aferent lucrate anului 2010-ea a venit la serviciu pe 17 mai 2010 si eu de pe 17 mai am intrat in co
deci nu mi-a fost inchisa cartea de munca
Conf.codului muncii contractul de munca inceteaza la data de 17.05.2010 (daca a fost incheiat pana la aceasta data) , deci nu aveti cum sa va luati concediul de odihna .Concediul de odihna neefectuat se compenseaza in bani.
din 17 mai a incetat contractul de munca. CO neefectuat se va compensa cu bani; practic daca nu s-a mai incheiat un alt contract, cu acea data nu mai aveti calitatea de angajat

Alte discuții în legătură

Concediu odihna dupa concediu crestere copil???? Monica H. Monica H. o persoana venita din concediu de crestere copil poate beneficia de concediu de odihna pt perioada lucrata???? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna alexxadavyd alexxadavyd ce se intampla cu concediul de odihna neefectuat in anul in care imi dau demisia? l-am pierdut? in perioada de preaviz, imi pot lua concediu de odihna in baza ... (vezi toată discuția)
Daca mi-am dat demisia mai iau banii pe concediu? nickoll nickoll pe data de 15.06 trebuia sa intru in concediu,dar astazi 11.06.mi-am dat demisia si as dori sa stiu daca asta are vreo urmare asupra platii ... (vezi toată discuția)