buna ziua.am fost angajata ca secretar la o unitate de invatamant cu contract de munca pe perioada determinata contract ce a incetat in data de 17 mai 2010 dupa care am facu t cerere de concediu de odihna pentru lunile lucrate in anul 2010.In acest timp m-am imbolnavit si am intrerupt concediul de odihna cu un concediu medical .Cine face statele de plata mi-a zis ca nu-mi poate plati conecediul medical ,ca nu am dreptul nici la preaviz .Va rog spuneti-mi care este solutia cea mai buna.M-am uitat in Codul Muncii si nu m-am identificat.Va multumesc.
din ziua in care a venit persoana in locul careia am fost angajata eu am intrat in concediu de odihna pentru lunile aferent lucrate anului 2010-ea a venit la serviciu pe 17 mai 2010 si eu de pe 17 mai am intrat in co
Conf.codului muncii contractul de munca inceteaza la data de 17.05.2010 (daca a fost incheiat pana la aceasta data) , deci nu aveti cum sa va luati concediul de odihna .Concediul de odihna neefectuat se compenseaza in bani.
din 17 mai a incetat contractul de munca. CO neefectuat se va compensa cu bani; practic daca nu s-a mai incheiat un alt contract, cu acea data nu mai aveti calitatea de angajat