Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda contraventionala si impozit

buna ziua!
as vrea sa stiu daca eu am o amenda,sa zicem la ratb,si mama mea merge la primarie sa achite impozitul pe casa,cei de acolo au drepul sa-i ceara si partea mea de amenda,desi casa nu e pe numele meu?
exista vre-un articol din lege pentru asta sau este un abuz al personalului primariei?

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 20:11, 2 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
klausro79 a scris:

buna ziua!
as vrea sa stiu daca eu am o amenda,sa zicem la ratb,si mama mea merge la primarie sa achite impozitul pe casa,cei de acolo au drepul sa-i ceara si partea mea de amenda,desi casa nu e pe numele meu?
exista vre-un articol din lege pentru asta sau este un abuz al personalului primariei?

va multumesc!

din fericire nu va fi obligata mama Dmv sa plateasca amenda care este pe numele Dmv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi contraventionale impuse la impozit stefany stefany Buna ziua domnilor/doamnelor. Am si eu o \"mica\" problema:sorry:. Stiu ca in decursul anilor trecuti am adunat ceva amenzi ratb si de la rutiera, iar de ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb klausro79 klausro79 buna ziua! am primit o amenda de la ratb acum 3-4 ani si nu am reusit sa o platesc. cand mama mea a mers la primarie sa plateasca impozit i s-a oprit o suma ... (vezi toată discuția)
Amenda impusa altei persoane ancaacna ancaacna Este posibil ca o amenda contraventionala (mers fara bilet RATB) sa fie impusa la plata altei persoane decat celei care a comis ... (vezi toată discuția)