avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

daca s-a inceput urmarirea penala impotriva unor angajati dintr-o banca , angajati cu care s-au semnat conventii referitoare la un credit, pe care acum nu le mai recunosc, se poate opri executarea silita aflata pe rolul unei instante civile?
Cel mai recent răspuns: Maricica Palancianu , Avocat 10:36, 3 Iunie 2010
Se merge pe principiul "penalul tine in loc civilul".
Va trebui sa depuneti la dosarul cauzei civile un certificat de grefa de la procesul penal pentru a suspenda judecarea pana la definitivarea procesului penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune caradis caradis Buna ziua. Ma confrunt cu umatorul caz : 1. In 1986 am cumparat un imobil cu chitanta de mana. Am acceptat acest lucru deoarece pe vremea aceea era pericol ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut ? - pentru redeschidere dosar civil suspendat de judecarea unui dosar penal oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! Un Dosar civil - raspundere civila a fost suspendat pe durata judecarii unui Dosar penal Hristos a inviat ! Un Dosar civil - ... (vezi toată discuția)
Ce dovada - pentru suspendarea unei cauze civile ? oanaportar oanaportar Institutia noastra a declarat Apel impotriva unei hotarari judecatoresti. Instanta civila nu a afisat pe ECRIS nici dosarul, nici termenul, nici nu am ... (vezi toată discuția)