avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Promotii (campanii) publicitare societati comerciale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Promotii (campanii) publicitare societati comerciale

Buna ziua. Puteti sa-mi indicati legea ( daca exista) privind regulile de efectuare a unei campanii promotionale, prevederi legate de continutul regulamentelor ? Mentionez ca am citit o duzina de astfel de regulamente privind campaniile publicitare, dar nici una nu face referire la cadrul legal. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: aianaa , utilizator 13:59, 3 Iunie 2010
Ordonanta de Guvern nr.99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promotii magazin de confectii adicris adicris Buna ziua. As vrea sa aplic o reducere la produsele pe care le am in magazin de la 10% la 50%. Totodata as vrea sa afisez la vedere faptul ca aplic aceste ... (vezi toată discuția)
Campanie de fidelizare emillius emillius Buna ziua, Am urmatoarele intrebar1 1. Regulamentul unei campanii de fidelizare trebuie obligatoriu publicat in M.O.? Campania consta in acordarea unui ... (vezi toată discuția)
Concurs magazin alimentar danielconstantin danielconstantin Buna ziua! Sunt contabil la o societate ce practica comertul cu amanuntul in 3 magazine alimentare. In cadrul societatii s-a hotarat practicarea unui concurs ... (vezi toată discuția)