avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1266 soluții astăzi
LIVE, ACUM (129 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... TRAFIC DE INFLUENTA???
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

TRAFIC DE INFLUENTA???

As dorii sa stiu cum se poate dovedii in instanta traficul de influenta?
multumesc
Cel mai recent răspuns: mariusms , utilizator 18:41, 7 Mai 2007
Vezi mijloacele de proba din procesul penal. Pana la instanta mai are loc o faza procesuala, cea a urmaririi penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere daune ca parte civila in proces penal eu_craciun eu_craciun Buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati cu o problema. Imi trebuie aparator ales pentru a trimite o cerere prin care stipulez suma daunelor morale si ... (vezi toată discuția)
Proces penal, vatamare corporala, plata? dragomir_irina dragomir_irina Buna ziua! As dori si eu un raspuns cu privire la procesul penal pt vatamare corporala: Trebuie platit? Multumesc anticipat pt timpul si efortul acordat! (vezi toată discuția)
Trafic de influenta,elemente probatorii.... monalisaalina monalisaalina Pentru dovedirea traficului de influenta,se pot administra ca probe martori...si mai precis nu martori directi,adica nu au fost de fata cand s-au dat ... (vezi toată discuția)