avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala pentru furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala pentru furt

Buna ziua!
Cum sa fac o plangere pentru furt la politie?
Mentionez ca in data de 19.04.2010, in prezenta barmanului 3 indivizi au spart 3 aparate cu fise din care au sustras bani,am sperat ca o sa-i inapoieze, dar pana la acest moment nu am recuperat nimic si trebuie sa depun aceasta plangere la politie dar nu stiu cum sa o formulez.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: amitza , utilizator 14:01, 20 Iunie 2010
Formulati o plangere (art. 208-209 cod penal) in care sa explicati ce s-a intamplat in fapt, propunand si probe in sustinerea afirmatiilor dvs., insa acest lucru ar fi trebuit facut imediat la acel moment. Mai mult decat atat, sunt intrunite si elementele constitutive ale infractiunii de distrugere. Daca vi se pare complicat, poate ar fi mai bine sa apelati la serviciile unui specialist in domeniu!

avocat radu stan
Ultima modificare: Vineri, 4 Iunie 2010
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
De asemenea, puteti sa va prezentati personal la politie si, in mod normal, va vor indruma cei de la politie in intocmirea unei plangeri penale
ile1075 a scris:

Buna ziua!
Cum sa fac o plangere pentru furt la politie?
Mentionez ca in data de 19.04.2010, in prezenta barmanului 3 indivizi au spart 3 aparate cu fise din care au sustras bani,am sperat ca o sa-i inapoieze, dar pana la acest moment nu am recuperat nimic si trebuie sa depun aceasta plangere la politie dar nu stiu cum sa o formulez.
Va multumesc!



Eu cred ca politia nu o sa fie incantata deloc cu privire la depunerea unei plangeri dupa atata timp.
Daca veti avea probleme va puteti angaja avocat daca se merita in raport de prejudiciul cauzat prin fapta respectiva.
Sunt de aceeasi parere , ca va fi greu de probat infractiunile pe care le veti sesiza . Trebuia facut atunci CFL-ul , expertizele criminalistice , ridicari de urme papilare etc si alte acte necesare tragerii la raspunedere a celor vinovati .

Observ ca ati punctat "indivizi" , ceea ce ma duce cu gandul ca nu le cunoasteti identitatea . Iar datorita trecerii unei perioade destul de lungi de timp , va fi greu sa se intocmeasca portretul acestora dupa metoda portretului vorbit .
mergeti la organul de politie in a carui circumscriptie se afla barul.

va vor invata ei cum sa faceti plangerea .

daca aveti camere de luat vederi in bar ar fi perfect.

daca nu, e bine ca a fost barmanul de fata, in sensul ca va avea cine sa ii recunoasca daca sunt prinsi. politia are in evidenta persoane care sunt pretabile a savarsi astfel de fapte si e posibil ca barmanul sa ii recunoasca din albumele cu persoane suspecte aflate la dispozitia organului de politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire, agresare fizica alex14 alex14 Buna ziua; imi cer scuze daca cazul meu este similar cu unul asupra caruia s-a mai discutat. Intai am sa relatez faptele intamplate. Sambata spre duminica ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de hartuire si amenintari? mihaela daniela mihaela daniela buna ziua!am si eu o intrebare Am cumparat de la firma la care am lucrat marfa cu facturi pe care le-am facut eu cu datele sefei mele de fata cu ea,ea nestiind ... (vezi toată discuția)
Pro sau contra test poligraf talida talida testul poligraf sau cu detectorul de minciuni, pana acum, nu este considerat o proba. ci un indiciu. in cazul meu, in faza de urmarire era o proba declaratia ... (vezi toată discuția)