avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cumul salariu cu pensie de invaliditate gradul 3
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cumul salariu cu pensie de invaliditate gradul 3

Un pensionar pe caz de boala de gr. 3 poate lucra cu carte de munca? daca da va rog sa-mi spune-ti pe ce perioada si ce tip de contract trebuie semnat
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: florisiris , utilizator 11:33, 10 Iunie 2010
Poate lucra cu contract de munca cu timp partial de lucru de maxim 4 ore, pe perioada determinata sau nedeterminata.
Bună ziua,

Da, o persoană care beneficiază de drepturi de pensie de invaliditate gradul III, poate să presteze o activitate în temeiul unui contract individual de muncă, cu timp de lucru redus la 4 ore /zi, atâta vreme cât durează şi încadrarea în gradul III de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare pensionar o pensie de invaliditate de la asociatia surzilor IldikoB IldikoB Buna ziua, Intrebarea mea este daca poate fi angajat cu program normal pe perioada nedeterminata un pensionar cu pensie de invaliditate gr.3 de la Asociatia ... (vezi toată discuția)
Se poate cumula pensia gradul 3 cu salariul ? lumib lumib sunt pensionata gr.3 de invaliditate si vreau sa stiu daca pot lucra un anumit numar de ore/zi cumuland pensia cu salariul tinand cont ca lucrez intr-o ... (vezi toată discuția)
Pensie grad de invaliditate iii lia19 lia19 O persoana ,pensionar cu gradul III de invalidiatate,care este angajata momentan in institutie cu contract de prestari de servicii,poate fii incadrata cu ... (vezi toată discuția)