Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision risc

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cum pot elimina comisionul de risc dintr-un credit.
am un credit imobiliar la volksbank din 2007 cu un comision de rsic foarte, foarte mare.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: misuluc , utilizator 00:23, 30 Iunie 2010
Fie formulati o plangere la protectia consumatorului, fie actionati in judecata banca, pentru clauze abuzive ( dupa ce incercati o negociere cu ei, preferabil, formuland inainte cererea dvs. in scris), fie asteptati intrarea in vigoare a noilor dispozitii ale ordonantei guvernului, mediatizata in aceste ultime zile , in care bancile au la dispozitie 3 luni sa implementeze in contractele cu dobanda variabila, reducerea si eliminarea comisioanelor.:)
Comsionul de risc (VBR) se va elimina numai la creditele cu dobanda variabila?sau si la cele cu dobanda fixa?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit volksbank titima titima In august 2008 am contractat la Volksbank un credit in valoare de 49000 CHF (adica 30000 euro la paritatea din data contractarii creditului). Pana in ian 2013 ... (vezi toată discuția)
Eliminarea comisionului de risc misuluc misuluc comisionul de risc [EDITAT] se va elimina numai pt creditele cu dobanda variabila? (vezi toată discuția)
Comision de rambursare anticipata codreanud codreanud se mai plateste sau nu comisionul de rambursare anticipata la creditele cu dobanda variabila? (vezi toată discuția)