avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ridicare suspendare incompatibilitate
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ridicare suspendare incompatibilitate

Buna ziua,
Poate cineva sa-mi spuna cum se deruleaza procedura de ridicare a suspendarii incompatibilitatii? Mai precis, daca printre utilizatori s-a aflat cineva in aceasta situatie. Concret, de ceva timp m-am suspendat pentru incompatibilitate si doresc sa revin. Care ar fi pasii de urmat si cam cat dureaza..Multumesc
Depuneti o cerere la barou. Facti dovada incetarii motivului de incompatibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat stagiar suspendat la cerere-sfat theos_1406 theos_1406 Buna ziua!, multumesc deja anticipat celor care vor avea bunavointa sa arunce un ochi aici si sa si raspunda! Ma gasesc in situatia urmatoare: - 2001 ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitatea stagiarului ContSters106925 ContSters106925 Am sustinut examenul de primire in profesie si am fost admis in avocatura in septembrie 2009. Conform alin 1 a art. 24 din Regulamentul-cadru privind ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma sa urnesc bolovanul justitiei !!!!! roxxxxx roxxxxx Sa va spun pe scurt o poveste, si apoi sa imi spuneti, va rog daca am sau nu dreptate: M-am inscris sa avocat stagiar in Baroul Bucuresti in 2000; in decembrie ... (vezi toată discuția)