avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Subiect... \"imposibil\" de controversat!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Subiect... "imposibil" de controversat!

In calitatea de cadru didactic la Facultatea de Teologie din Timisoara (Universitatea de Vest din Timisoara) mi-a fost retras "sprijinul politic" (binecuvantarea) din parte Bisericii (exista un protocol incheiat intre Biserica Ortodoxa Romana si Minist Invatamantului), si m-am trezit pe drumuri (19 octombrie 2009), fara sa fac ABSOLUT NIMIC! Castig in instanta in ianuarie 2010. Fac cerere la care atesez minuta (in care dreptatea e de partea mea), rectorul ma reincadreaza pe postul si functia detinute anterior, decizie semnata de rector la 9 martie 2010. Imi da si banii: 25400 ron - din octombrie pana in aprilie inclusiv. Nu imi da ore, stat de functiuni (am fost, sunt (?) sef de catedra) etc. De atunci pana azi merg zilnic si semnez condica. Pana acum nu a venit sentinta! Azi am primit fluturasul, nu am banutii pe luna mai cu toate ca OFICIAL SUNT INCADRAT CA SI LECTOR SI SEF DE CATEDRA!!! Nu mi s-a comunicat o eventuala desfacere (din nou a CIM). Cazul a fost intens mediatizat in presa (introduceti pe google - viorel dorel chreciu UVT). Mai mentionez am intocmit azi (din nou) cererea de chemare in judecata a UVT pt a imi livra banii pe luna mai. Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: sncfr , utilizator 08:32, 15 Iunie 2010
Va sfatuiesc sa mai aveti putina rabdare.:)

Formulati in scris o cerere catre conducerea Facultatii, in care solicitati lamuriri si apoi...daca nu primiti este indicat sa formulati o noua cerere de chemare in judecata.

Daca nu veti primi lunar "retributia", o sa promovati lunar cerere de chemare in judecata?

Incercati sa gasiti o cale amiabila de solutionare a actualului incident.
sa vorbiti cu rectorul face to face, sa vedeti unde e problema.. de ce va trateaza asa, de ce nu va da banii.. s.a.m.d.. daca nu va lamuriti cu el sau daca nuv rea sa stea de vorba cu dvs, il puteti reclama la ITM si dupa aceea sa il dati din nou in judecata dar de asta data sa raspunda si el solidar cu institutia pentru neplata
Este o situatie jennta. Rectorul nu vrea sa vorbeasca cu mine, pt simplu motiv ca el vrea sa ma dea afara. El este cel care a trimis o adresa la Mitropolia Banatului in care solicita aceasta. Adresa asta a fost ceruta de instanta si adus cu mare greutate!Jennt este faptul ca, UVT a devenit insufletita, adica am decizia semnata de el (rector), dar acum in procesul II nimeni nu e vinovat, doar institutia. Mi se pare strigator la cer! Desigur ca i-am facut plangere penala (de 3 luni). E complicata problema. Sa zicem ca se comporta ca niste dumnezei. asta e termenul cel mai potrivit. Eventula mea reclamtie la ITM ce repercursiuni ar avea asupra rectorului sau asupra UVT? Ms!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cim nedeterminata. o adevarata provocare!!! StatVsBiserica StatVsBiserica Fratilor, Va pun spre dezbatere o situatie extrem de dificila. ... (vezi toată discuția)
Executare in litigiu de munca/plangere penala StatVsBiserica StatVsBiserica Ce poate sa il determine pe un sef de institutie (rectorul - in cazul nostru al Universitatii de Vest din Timisoara), ca sa aplice o hotarare judecatoreasca? ... (vezi toată discuția)
Executare in cazul unui litigiu de munca StatVsBiserica StatVsBiserica Avem un caz aparte. http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009102735992/Actualitate/Mitropolia-Banatului-sfideaza-legile-Romaniei/Page-11.html ... (vezi toată discuția)