avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratii

Buna ziua,daca o firma nu a depus 3 ani consecutivi bilantul la registrul comertului,e radiata de acesta?Mai depune declaratiile?firma nmultumescu e platitoare de T.V.A.
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 19:15, 15 Iunie 2010
nu este radiata ! trebuie sa faceti formalitatile de radiere , in continuare puteti primii amenzi pentru nedepunere declararii , bilant!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma inactiva Raluca_B Raluca_B Buna Ziua, Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. LA nedepunerea declaratie 100 si 300 se declara firma de catre finante inactiva, in acest caz mai am ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pt.firme- curs dizolvare CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR Am doua firme : Primei firme ,administratia financiara i-a cerut in instanta dizolvarea -m-ai trebuie sa depun trimestrial situatii financiare ( balanta,bilant ... (vezi toată discuția)