avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cesionarea de creante
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cesionarea de creante

va rog sa-mi spuneti daca pot cesiona creantele unei firme aflate in stadiul de deschidere a falimentului in termenul legal pt recurs si ce conditii trebuie sa indeplineasca firma care preia creantele.MULTUMESC MULT
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 00:05, 22 Iunie 2010
Buna seara .
Puteti,dar numai cu instiintarea prealabila si aprobarea lichidatorului judiciar si a creditorilor .

Marius Bote .
Precizati situatia reala: doriti sa cedati unei terte persoane o creanta a unei SC in lichidare ?
Lichidatorul si Comitetul creditorilor sunt cei care pot aproba tranzactia, dreptul de administrare al administratorilor fiind ridicat.
Ultima modificare: Marți, 22 Iunie 2010
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment lalac lalac Care sunt costurile pt deschiderea procedurii de intrare in faliment a unei sc care are datorii la bugetul de stat (impozit forfetar)? Cine plateste onorariul ... (vezi toată discuția)
Actionar unic si administrator 120656 120656 Buna seara, am o firma la care sunt actionar unic si am fost administrator. Firma are datorii la 2 banci si la distribuitori si a intrat in insolventa, ... (vezi toată discuția)
Faliment in timpul reorganizarii pati pati Buna ziua, Avand in vedere art. 105 alin.1 din L.85/2006, as vrea sa stiu in ce conditii un creditor poate cere falimentul debitorului, atata timp cat planul ... (vezi toată discuția)