avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale impozit forfetar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

impozit forfetar

buna...in legatura cu impozitul forfetar..eu am o firma din anul 2008 dar care nu mai functioneaza din 2009..anul acesta am tot primit hartii cu plata inpozitului forfetar..in februarie am platit 600 de lei si de atunci nu am mai reusit sa platesc pt ca am ramas si cu o rata foarte mare la banca..acuma am primit o hartie de la finante cu executare silita si abia dupa aceea am auzit ca pot sa cer suspendare impozitului forfetar pt o perioada..as vrea sa stiu sigur daca se poate si daca mi-ati putea spune si de ce am nevoie..va multumesc
Cel mai recent răspuns: mariussss , utilizator 15:39, 24 Iunie 2010
da se poate, cu hotare aga, pe o perioada de 3 ani de zile, insa la reactivare aveti nevoie de aceeasi hotarare aga, insa la datoria pe care o aveti vor exista majorari. Pana la plata sumei restante, se vor adauga penalizarile.

Aceste demersuri le faceti la registrul comertului, debitul societatii este fata de finante. Nu prea au legatura una cu cealalta.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iunie 2010
Dekan Andrei, Consilier juridic
eu am o rulota de fast food pe firma..si astept sa imi dea cineva banii ca o vand si o sa platesc impozitul cel tarziu pana in septembrie..mi-a fost teama cand am vz ca mi-au tot venit hartii cu executare silita si mi-e in continuare..pana cand o sa pot sa platesc
acuma am citit si eu mai atent...la registrul comertului trebuie sa merg sa vorbgesc de suspendarea impozitului forfetar?cei 600 de lei pe care i-am platit in martie i-am platit la finante
pentru suspendarea activitatii firmei va adresati reg.com.mergeti si la finante si discutati despre plata impozitului minim.nu este bine sa nu platiti inca 3 ani ,se vor aduna multe penalitati.
am suspendat activitatea firmei in martie si am platit impozitul pe primul trimestru.acum am vrut sa aman plata impozitului*transa a 2 pana cel tarziu in august ca atunci o sa pot plati tot impozitul si toate taxele si o sa inchid firma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pls help. multumesc anticipat dianap_euro dianap_euro Va rog, sunt disperata, ajutati ma. speta e urmatoarea: un srl infiintat in iulie 2007 ( apare p recom si pe site mf ca activ), 2 asociati, unul dintre ei e ... (vezi toată discuția)
Un sfat urgent, va rog!! geany_na geany_na intr-un SRL in care eu sunt asociat cu 30% dar si administrator,care a a avut activitate pana in luna martie......si in care asociatul meu cu cealalta parte de ... (vezi toată discuția)
Unde pot sa imi desfasor activitatea? iwilldoit iwilldoit Buna seara. Ma intereseaza unde anume (si cum) imi pot desfasura activitatea in Bucuresti ca un Pizza Van (pizzerie mobila incorporata intr-o ... (vezi toată discuția)