avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozit forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozit forfetar

as vrea sa stiu si eu dak e careva pe aici care a suspendat impozitul forfetar? astept un raspuns pentru ca vreau sa stiu ce a trebuit sa faca...m-am saturat sa merg la aceste institutii si sa ma trimita in alta parte si in alta parte..va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters154241 , utilizator 02:24, 24 Iunie 2010
La Reg Com, si cu declaratie derogatorie la finante, de unde apartii, ...conditie...sa nu ai datorii la bugetul de stat....succes !!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare societate cu datorii contabilitate online contabilitate online Poate fi suspendata o societate care are obligatii neachitate catre bugetul de stat ? (vezi toată discuția)
Srl-declaratii de depus pt. societate fara activitate mihaela3102 mihaela3102 Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc: 1. pentru o societate comerciala fara activitate infiintata anul trecut, purtatoare de tva (nu are activitatea ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma alin1980 alin1980 Buna , as dori sa stiu daca as vrea sa suspend firma , dar mai am de plata niste taxe catre stat se poate duce la sfarsit suspendarea daca nu sutn ... (vezi toată discuția)