avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... lichidare firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

lichidare firma

Am avut o S.C. cu activitate suspendată din 2002, dar cu datorii la buget de 700 ron. În aprilie 2005 firma a fost dizolvată, iar acum apare la Registrul Comerţului ca fiind în lichidare.Ce înseamnă acest lucru?Ce mai urmează?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 07:31, 25 Iunie 2010
sa platiti datoria, lichidatorul, etc in vederea radierii de la ORC.
Creditorul ANAF a solicitat si ca urmare a fost numit un lichidator pt societatea dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cost desfiintare societate ContSters152796 ContSters152796 Cam cat ma costa ca sa desfiintez o firma care nu are activitate sau care sunt taxele de desfiintare la registrul comertului? (vezi toată discuția)
Dizolvare societate andryzs andryzs Buna ziua Sunt administratorul unei societati comerciale si in luna noiembrie 2011 am primit din partea tribunalului , comunicarea ca admite cererea ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl madalinavaleria madalinavaleria Buna ziua! Am un SRL infiintat in anul 2008. Nu am desfasurat niciun fel de activitate. Firma este pe 0. In 2009 firma a fost suspendata. In prezent pe ... (vezi toată discuția)