avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Reziliere in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Reziliere in insolventa

Pot rezilia un contract pentru motivul neplatii, in temeiul clauzei contractuale, chiar daca societatea este in insolventa?
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 20:27, 25 Iunie 2010
ma tem ca nu. va puteti inscrie la masa credala cu suma reprezentin pretul prestatiei.luati legatura cu administratorul/lichidatorul judiciar numit in cauza.
Buna seara .
Este o ,,portita"legala . Este vorba de art.86 alin.1,din Legea 85/2006.Daca aveti motive de reziliere, trebuie sa trimiteti o notificare lichidatorului/ administratorului, prin care acesta trebuie sa va raspunda in 30 de zile ,la solicitarea dvs. de reziliere a contractului.
Netransmiterea raspunsului catre dvs., duce la rezultatul că, acel contract se considera denuntat din oficiu .
Marius Bote .
Ultima modificare: Vineri, 25 Iunie 2010
Marius Bote, Practician in insolventa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma ajuta cineva sa inteleg legea insolventei85/2006 art86 aliniatu1 gheocioco gheocioco ce inseamna denuntarea unui contract cu legea 85/2006 art 86 aliniatul 1 desfacerea lui sau renegocierea daca cineva ma poate ajuta astept raspuns :O (vezi toată discuția)
Reziliere contract ralucaracoviteanu ralucaracoviteanu Buna ziua, as dori sa stiu in ce conditii se poate rezilia un contract de executie lucrari cu o societate comerciala aflata in procedura de insolventa si de ... (vezi toată discuția)
Angajati la masa credala ElenaRota ElenaRota Daca o firma deschide procedura insolventei si are si salarii restante de plata catre angajati, acestia trebuie sa se inscrie la masa credala (inclusiv sa ... (vezi toată discuția)