avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contestare calificativ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contestare calificativ

Am fost cadru didactic auxiliar la un liceu. Mi s-a desfiintat postul si, incepand cu luna aprilie sunt somer. Tot in luna aprilie consiliul de administratie mi-a acordat calificativul Nesatisfacator. Am facut adresa catre acesta pentru a-mi da fisa de evaluare cu punctajul acordat de catre membrii CA si justificarea acestuia. Am primit un fel de ,,explicatie,,, pe baza indicatorilor stabiliti in fisa de evaluare, fara nicio dovada a punctajului acordat. Unde ma pot adresa pentru a contesta acest calificativ? In ce instanta?
Multumesc.
Cred ca deja este prea tarziu pentru a mai contesta ceva.
Aveati la dispozitie 5 zile pentru a depune o contestatie catre Inspectoratului ªcolar.
Acestia in termen de 30 de zile va raspundeau, eventual organizau o alta reevaluare, iar daca nu va convenea rezolvarea acestora, puteati merge in instanta in contencios administrativ.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, as dori sa aflu de la cineva care cunoaște legislația ... scg scg Bună ziua, as dori sa aflu de la cineva care cunoaște legislația muncii, dacă sunt cadru didactic și în vederea evaluării anuale nu depun autoevaluarea ... (vezi toată discuția)
Intrebare Mihai Pop Mihai Pop Anul trecut am primit calificativul ,,nesatisfacator,, ,in urma unei evaluari, la sfarsitul perioadei de proba, de 90 de zile. Am contestat in instanta si ... (vezi toată discuția)
Contestatie fisa de evaluare profesor liceu ContSters71079 ContSters71079 NU AM FOST MULTUMITA CU CALIFICATIVUL BINE PRIOMIT DE LA LICEU SI AM FACUT 2 CONTESTATII PE CARE LE-AM TRIMIS LA INSPECTORAT SI LA MINISTER PE 13 OCTOMBRIE. AM ... (vezi toată discuția)