avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimb de imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimb de imobil

cat m-ar costa actele pentru a face schimb de locuinte?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 09:53, 1 Iulie 2010
Fiecare notar are tarifele lui.
cu aproximatie ?
Mergeti la notarul din zona in care se afla imobilele. Depinde de zona, de suprafete sunt si altre criterii. Nu sunt notar :)
ok ,mersi
Gasiti pe net diverse "calculatoare de taxe notariale". Acestea va dau o valoare cu aproximatie in functie de valoarea imobilului. Dar aceasta valoare poate fi mult diferita fata de valoarea de la un notariat (taxele sunt cam aceleasi, onorariile pot fi diferite). Insa veti avea de platit si impozitul pentru instrainarea locuintei calculat in functie de valoarea de vanzare (instrainare) si durata de timp de cand il aveti in proprietate.
Dumneavoastra veti plati taxele si onorariul notarului pentru locuinta pe care o primiti si impozitul pentru locuinta pe care o cedati.

Alte discuții în legătură

Taxe (cheltuieli) la vanzare, cumparare, schimb locuinta EugeniaG EugeniaG Buna ziua, As dori sa aflu care sunt taxele (cheltuielile: taxe, impozit, etc, etc, etc, tot ce ar putea exista) de achitat, in cazul: 1. vanzarii unei ... (vezi toată discuția)
Schimb de locuinta storm4all storm4all Se da speta urmatoare: un proprietar de garsoniera conf 3 face schimb de locuinta cu un proprietar de apt 3 camere conf 3- [b]fara sulta[/b]; Garsoniera este ... (vezi toată discuția)
Schimb de locuinta - locuinte noi cristina.risca cristina.risca Buna ziua, As avea nevoie de cateva sfaturi pentru urmatoarea problema. In octombrie 2008 am cumparat un apartament intr-un bloc nou de locuinte. In ... (vezi toată discuția)