Suntem in pragul unui proces de succesiune in urma mortíí sutului meu.Am 3 copii doi dintre ei au completat formularele pentru a accepta partea lor din mostenire,dar unul,care se afla in strainatate nu vrea,si nici nu are de gind sa faca nici un fel de hirtie de felul aceasta.Nics sa vina acasa nu vrea,si din cite stiu,fara hirtia semnata de el,nu se poate face procesul.Problema este ,ca timpul acordat pentru acest proces expira in citeva luni.As vrea sa intreb,ce se va intimpla in cazul aceasta? Exista vreo modalitate ca sa se faca procesul fara hirtia lui?Va rog frumos,sa-mi raspundetí ,daca se poate prin e-mail: bereierzsebet@freemail.hu.Cu stima astept raspunsul dumneavoastra,O MAMA DISPERATA.
Proces de succcesiune
mezeiz
Buna ziua!
As dori citeva informatii....ce este de facut in cazul in care tatal meu doreste sa deschida un proces de succcesiune dupa mama lui,mostenitori ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune
marusca
Pe titlu de proprietate scrie asa: tata impreuna cu cei 3 frati au o suprafata de teren ca mostenitori ai tatalui lor. Doar un unchi mai este in viata,tatal si ... (vezi toată discuția)