avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Punerea in functiune a unei investitii in curs
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Punerea in functiune a unei investitii in curs

expertul cat o fi ele de expert nu poate face declasarea unui mijloc fix,care nu este mijloc fix,pentru ca este investitie in curs.
Cred ca trebuie sa receptionati investitia ,partial terminata si apoi sa vindeti.
Cel mai recent răspuns: Niculae , utilizator 00:00, 15 Septembrie 2004
Cred că trebuie recepţionată investiţia în stadiul în care se află iar instalaţia sau ce rezultă, datorită faptului că nu este terminată şi nu poate fi vândută în stadiul acesta se dezmembrează şi apoi de vinde fie ca piese, fie la fier vechi dacă piesele nu mai pot fi folosite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casare mijloace fixe ela30 ela30 Buna ziua, Doresc sa casez niste utilaje vechi(peste 15 ani). Amortizarea nu a fost calculata integral desi din punct fiscal trebuiau amortizate in 8 ... (vezi toată discuția)
Plata taxa la fondul pentru mediu jacquelline jacquelline O societate comerciala A dezafecteaza o instalatie industriala prin intermediul unei alte societati B. Plata serviciului prestat de societatea B consta in ... (vezi toată discuția)
Piesa de schimb sau mijloc fix? lidiao lidiao Revin cu o problema mai veche, am o cupa excavator in val 3000 lei si un cui picon in val de 7800 lei, dilema mea cea mare sunt mijloace fixe? Incadrat la ... (vezi toată discuția)