avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... INTREBARE
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

INTREBARE

Va rog tare mult.. sa-mi spuneti daca si in profilele d.voastra apar ACESTE INFORMATII , referitoare la toate `miscarile `celorlalti prieteni pe site . Daca este asa...este dificil sa gasesc raspunsurile mele afisate in profilul MEU. In primele zile dupa modificare a fost super OK, - profilul arata asa cum vad in profilele dvs. dar din data de 29 iunie nu mai este la fel. Asa arata profilul meu, de parca nu mai este al meu.
IATA O MICA PARTE DE AZI...
Luni, 5 Iulie 2010, 11:54 maran corina raspunde la discutia Secvente ....
lndines raspunde la discutia suspendare executare silita
romania inedit a primit aplauze de la stan petru-radu si Radu Alexandru
romania inedit a primit recomandari de la stan petru-radu si Radu Alexandru
rodica_post a primit aplauze de la stan petru-radu
Radu Alexandru a primit aplauze de la stan petru-radu
Radu Alexandru a primit recomandare de la stan petru-radu
Luni, 5 Iulie 2010, 11:48 lndines raspunde la discutia ajutor
MIHAI GRIGORE a primit aplauze de la stan petru-radu , Radu Alexandru si av.tonicadaniela
MIHAI GRIGORE a primit recomandari de la stan petru-radu si Radu Alexandru [/u] Margareta Stanciu a primit aplauze de la stan petru-radu
Margareta Stanciu a primit recomandare de la stan petru-radu

Ultima modificare: Luni, 5 Iulie 2010
ContSters122901, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 18:25, 5 Iulie 2010
@indines, eu mi-am facut cont pirat:Dca sa ma vad din profil;)
Serios.. ma simt `nashpa` sa tot intreb ce se intampla acum , pentru ca imediat dupa modificare era foarte fain. (exact cum vad la profilul celorlalti. Mereu mi se indica sa citesc despre modificarile aduse site-ului. #-o Dar, daca este PROFILUL UTILIZATORULUI, consider ca acesta trebuie sa evidentieze tot ce face utilizatorul respectiv pe site. NU are nici un rost sa mi se incarce profilul cu fiecare `gest` al tuturor prietenilor intre ei, sau raspunsurile date de toti prietenii la diferite discutii. Daca ma intereseaza, le gasesc oriunde, dar nu in profilul meu:">
Nici profilul meu nu este al meu:Deste al prietenilor mei.:)
Mie imi place. Cand intru pe profilul meu aflu ce au mai facut ceilalti utilizatori, cand intru pe cont pirat ma vad cu alti ochi:stunned:
ContSters109653, utilizator
Eu cand intru in profilul tau, este totul OK, poate intru in cel `pirat`? :) Daca asa este la toti cand intra in profilul lor. nu se plange nimeni de dificultatea pe care o au, cand isi cauta raspunsurile? Cum faci cu pirateria? Spune-mi si mie .`` Eu sunt mic.. nu stiu nimic ``:((
ContSters122901, utilizator
Stai. Fa cont (altul) si intri pe profilul tau ca si cum intri pe al meu.
Nu-mi cunosti contul pirat. Are alt username (este facut pe alt comp.)
Corina
ContSters109653, utilizator

Alte discuții în legătură

Modificari 8 iunie 2010 Alin Popescu Alin Popescu Incepand din aceasta seara, profilul de utilizator Avocatnet.ro a suferit niste mici modificari. Astfel, in locul listingului de mesaje scrise in forum pe care ... (vezi toată discuția)
Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Ce v-ati mai dori de la avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Idei avem, dar ne-am dori sa stim ce anume e necesar a fi dezvoltat in site in perioada urmatoare. Nu ne referim neaparat la forum, ci si la restul ... (vezi toată discuția)