avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Noutati: Profil utilizator, Nivel de popularitate si ...
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Noutati: Profil utilizator, Nivel de popularitate si Aplauze

Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza de aceste facilitati.

Profil de utilizator:
Fiecare utilizator are pagina proprie, unde isi poate regasi prietenii, informatiile pe care doreste sa le faca publice, poza si multe alte elemente legate de activitatea sa in cadrul Comunitatii Avocatnet.ro. Profilul poate fi accesat fie direct pe link-ul "Profilul meu" din casuta de cont, fie prin intermediul forumului, unde apare butonul "Profil utilizator" chiar sub poza utilizatorului respectiv.

Nivel de popularitate:
Nivelul de popularitate este stabilit de numarul de aplauze pe care le-a strans un utilizator de-a lungul timpului. Ca principiu, un utilizator de nivel 2 este mai popular decat un utilizator de nivel 1. La fel, un utilizator de nivel 3 este mai popular decat un utilizator de nivel 2. Algoritmul de calcul al nivelului de popularitate este unul automat. Ca sa intelegi de ce nivelul tau este diferit de al altui utilizator, trebuie sa verifici numarul de aplauze pe care l-ai strans tu si cel pe care l-a strans utilizatorul in cauza.

Iata mai multe informatii despre nivelele de popularitate:
www.avocatnet.ro/content/int...

Aplauze
Aplauzele sunt punctele care stau la baza constructiei popularitatii unui utilizator Avocatnet.ro. Pentru a afla mai multe detalii despre aplauze, va invitam sa accesati pagina de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/int...

Consultanti si utilizatori
Fiecare utilizator din Avocatnet.ro are un profil propriu. Consultantii au doua: unul de utilizator si unul de consultant. In forum, consultantii sunt reprezentanti ca si consultanti. Profilul lor de utilizator poate fi accesat doar prin intermediul profilului de consultant.

Consultantii vor continua sa poata fi recomandati in forum. Mai mult, daca cineva recomanda un consultant in forum, recomandarea isi transmite efectele si asupra numarului de aplauze pe care il primeste utilizatorul consultant.

Asteptam intrebari, propuneri, etc. Saptamana viitoare promitem sa implementam toate propunerile / sa rezolvam toate problemele / sa identificam-eliminam toate partile negative ale sistemului nou-lansat.

Multumim ca sunteti alaturi de Avocatnet.ro.

Ultima modificare: Vineri, 3 Aprilie 2009
Alin Popescu, administrator
UFF! :innocent:
1. Am aplaudat pe X in sectiunea Y a forumului apoi, in alta sectiune citesc un raspuns pertinent si la obiect al aceluiasi X – dar nu il mai pot aplauda, desi merita aplauze.

2. Alta: inainte de acest sistem am recomandat cateva persoane „consultant” si acum constat ca nu ii pot aplauda.

Am citit instructiunile si... habar nu am daca gresesc undeva sau... pur si simplu n-am inteles care e treaba. :">
Ma luminati? Va rog...
Aplauzele va apartin Eu va felicit pentru acest site
Viorica Petrache
O persoana poate fi aplaudata o singura data si nu poate cumula recomandarea cu aplauzele, deoarece scopul lor este identic. Recomandarile date consultantilor sunt reflectate si in numarul de aplauze din profilul de utilizator.
Ultima modificare: Vineri, 3 Aprilie 2009
ContSters20980, utilizator
Multumesc!
Ma gandeam ca asa trebuie sa fie... dar certitudinea e mai buna decat banuiala. :slap:
Si in ideea asta, intentionam sa permitem aplauzele repetate / recomandarile repetate ale unui uitlizator, dar doar dupa ce trece o anumita perioada de timp de la momentul la care acesta a fost aplaudat / recomandat. Pentru inceput, propunem ca aceasta perioada sa fie de 2 saptamani.

Ce parere aveti?

Alte discuții în legătură

Modificari 8 iunie 2010 Alin Popescu Alin Popescu Incepand din aceasta seara, profilul de utilizator Avocatnet.ro a suferit niste mici modificari. Astfel, in locul listingului de mesaje scrise in forum pe care ... (vezi toată discuția)
Sugestie" rating recomandari ContSters87904 ContSters87904 Ma gandeam sa facem asa cum exista un rating de popularitate sub care sunt afisate un nr de aplauze si un buton langa el sau pe profilul de consultant, unde ... (vezi toată discuția)
Una-doua sugestii functionale! nucu$ nucu$ Una ar fi: sa putem afla nu numai [i]cand[/i]/[i]de la cine [/i]primim aplauze, ci si la care raspuns/postare.E greu?Ar fi foarte folositor in cazul cand ... (vezi toată discuția)