avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general calcul impozit profit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

calcul impozit profit

Buna dimineata,
Am si eu o intrebare:
O soc. com. care in anul 2009 a fost microintreprindere si la 31.12.2009 a fost pe pierdere, in anul 2010 devine automat platitoare de impozit pe profit si la 30.06.2010 este pe profit , intrebarea mea este acum la calculul impozitului am voie sa scad pierderea din 117?

O zi buna tuturor

Alte discuții în legătură

Impozit microintreprindere MOCANU DOINA MOCANU DOINA Buna seara, va rog sa \" ma luminati\" cum calculez impozitul minim la o firma infiintata in oct.2009. Dupa parerea mea, ;) , deoarece imp.pe profit (16% )ar ... (vezi toată discuția)
Recuperare pierdere vornicuelena vornicuelena Incerc sa fiu mai explicita O societatea l are urmatoarea situatie la sfarsit de an 2009: -pierdere - debit 121 = 173.295 ron din care pierdere fiscala ... (vezi toată discuția)
Inchidere an 2009 consela consela la 31.12.2009 o societate comerciala platitoare de imp micro 3% a inregistrat pierdere in suma de 4415.76 lei de la 01 ianuarie 2010 devine platitoare imp ... (vezi toată discuția)