avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Termen ridicare sentinta divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Termen ridicare sentinta divort

Buna ziua,
Am o scurta intrebare...exista vreun termen limita de ridicare a sentintei de divort.
Am fost imputernicit de a ridica o sentinta de divort, am depus cererea in data de 23 iunie...si dupa cateva plimbari la tribunal...am ajuns si la arhiva pentru a intreba cand se va elibera sentinta...raspuns: dupa data de 1 septembrie....

Intradevar sentinta este veche...din anul 97..dar pe copia originala sentinta este definitiva dar nu si irevocabila, persoana in cauza are nevoie de sentinta definitiva si irevocabila de aceea am depus inca o cere de eliberare.

In cazul in care nu exista un termen limita, va rog sa ma sfatuti cum se poate urgenta eliberarea acestui document.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: sebastianleo , utilizator 10:07, 7 Iulie 2010
Mergeti in audienta la presedintele instantei. Prezentati probelema si cu siguranta se va gasi o rezolvare cat mai favorabila dvs.
Multumesc de raspuns...sa inteleg ca nu exista un termen legal...

Pentru a ma prezenta in audienta ..puteti sa-mi spuneti care sunt pasii.

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare sentinta divort csllngy csllngy Buna ziua. Divortul meu s-a pronuntat pe 8 decembrie 2010. Au trecut si cele 30 zile pt recurs. Acum vreau sa legalizez sentinta ( stampila definitiva si ... (vezi toată discuția)
Cum obtin sentinta de divort? cristinica1974 cristinica1974 Concret : divortul s-a pronuntat acum 3 ani si ceva, decizia a fost definitiva si irevocabila; problema este ca aceasta decizie nu a fost trimisa la partile ... (vezi toată discuția)
Decizie judecatoreasca marietto marietto Buna ziua. In luna decembrie[28/2015],am primit o instiintare de la judecatoria sector 2,in care eram anuntat ca cererea mea de contestatie a unui proces ... (vezi toată discuția)