avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Costul redactarii unei TRANZACTII
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Costul redactarii unei TRANZACTII

Am ajuns la un acord cu reclamantul si avem de incheiat o tranzactie civila cu ipoteca (mai precis eu garantez cu un teren ca ii voi returna suma de bani pe care i-o datorez).Cat poate cere un avocat pentru redactarea unei astfel de tranzactii?
Multumesc tuturor
Cel mai recent răspuns: Mihai Vaduva , Avocat 15:27, 8 Iulie 2010
Nu am inteles ce anume tranzactie vreti sa incheiati.
Onorariile se stabilesc liber de catre fiecare avocat, dupa cum apreciaza munca pe care o va desfasura.
Luati legatura cu un avocat, prezentati injscrisurile si explicati ce anume act vreti sa incheiati si va va spune care este onorariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat pt partaj voluntar in instanta? simoneangel simoneangel Cat imi poate cere un avocat pt un partaj voluntar in instanta care nu se poate face la notar din cauza birocratiei si a legilor tampite? (primaria nu ne-a dat ... (vezi toată discuția)
Ridicarea unei ipoteci robertsega32 robertsega32 Firma noastra a incheiat un contract de garantie imobiliara, pentru plata unei datorii, cu o alta firma, prin care s-a stabilit ca si garantie un teren. Acum, ... (vezi toată discuția)
Am imprumutat bani unui "prieten" tarchi tarchi Am imprumutat un prieten cu o suma importanta fara ai cere garantii ,iar el ma duce cu vorba.In momentul de fata el are casa ipotecata de catre banca din cate ... (vezi toată discuția)