Buna seara,
Pentru a calcula drepturile salariale ce trebuiesc obtinute prin hotarare judecatoreasca cum procedez? Am solicitat plata salariului indexat, actualizat si majorat. Am avut un salariul brut de 440 lei/luna pentru o jumatate de norma, iar drepturile salriale le-am solicitat din 01.01.2008 pana la data plata efective. Care e formula de calcul? Cum se calculeaza salariul indexat, majorat si actualizat?
Va multumesc
Buna seara,
Sunt cu dosarul pe rolul tribunalului, pe fond. Maine am termen si cum expertiza grafoscopica este favorabila - angajatorul a semnat in fals prin contrafacerea semnaturii mele act aditional la contract si decizia de incetare a contractului de munca - maine sper sa se solutioneze litigiu favorabil mie. Si cum angajatorul a fost si este de rea-credinta, imi iau ca masura de precautie toate variantele posibile pentru a-mi recastiga drepturile salariale si reintegrarea - in scopul de a inceta contractul pentru a beneficia de ajutor de somaj.
Sfaturile de pe forum sunt si au fost foarte utile.
Cu stima
situatia este cat se poate de favorabila in acest moment pentru dvs....in cazul in care aveti hotararea judecatoreasca si angajatorul nu va plateste drepturile salariale cuvenite si acordate prin sentinta...puteti face si o plangere penala impotriva administratorului....bafta!
Buna seara,
Am formulat plangere penala impotriva administratorului. E deja dosarul la Parchetul de pe langa Curtea de Apel, s-a inceput urmarirea penala impotriva invinuitului. S-a dispus expertiza grafoscopica pentru documentele realizate de acesta in fals.
Va multumesc pentru sfaturi si incurajari.
Cu stima
Buna ziua,
In cazul in care unui salariat are salariul astfel pt 2 ore/zi:
salariu de baza = 607 lei
spor importanta muncii 7.5% = 45.52 lei (prin rotunjire 46 lei)
spor vechime 25% = 151.75 lei (prin rotunjire 152 lei)
Rotungirea se paote face in ambele cazuri, tinand cont ca se fac in favoarea salariatului? sau trebuie facuta doar in una din ele.