avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Legalitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Legalitate

pot fi asociat intr-unSRLsi sa-mi scot si autorizatie PF?
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 08:38, 9 August 2007
asociat unic nu
este permis tot ceea ce nu este interzis. in masura in care nu exista animozitati sau incompatibilitati exprese. SRL, respectiv PFA, sunt 2 entitati juridice diferite. atat intre ele, cat si fata de dvs, omul=persoana fizica. "parerea mea"!:)
si eu sunt de parere ca este posibil.
Da, se poate.
Cu ani in urma ma autorizasem ca si PFA, cand am decis sa imi constitui un SRL cu asociat unic mi s-a cerut sa predau autorizatia PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si srl gionescu gionescu Sunt asociat intr-un SRL (detin 30% din partile sociale si nu sunt administrator). Ma intereseaza daca pot infiinta un PFA sau sunt limitat in vreun fel de ... (vezi toată discuția)
Clarificari juridice: se pot transfera autorizatiile de la srl la pfa? RAD  EMIL RAD EMIL am avut un srl cu cod CAEN 5520 cazari in turism care a functionat cu toate autorizatiile de functionare la zi si cu clasificare a structurii de cazare si cu ... (vezi toată discuția)
Pot sa fac pfa sau ii daca am deja un srl? Maria555 Maria555 Buna ziua! Intrebarea mea: dacă pot sa infiintez un PFA sau II (ca traducator autorizat) daca am deja un SRL (sunt asociat unic)? SRL-ul momentan are ... (vezi toată discuția)