avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Cheltuieli Deductibile inregistrate de SRL
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Cheltuieli Deductibile inregistrate de SRL

Buna ziua,
doresc informatii cu privire la cuantumul si tipurile de cheltuieli deductibile pe care le poate face o societate comerciala avand cod CAEN 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management.

Doresc sa ma asigur ca, legea privind deductibilitatile facute de o societate este cea inscrisa in Cod fiscal Titlu II, Capitolul 2, Calculul profitului impozabil, Art. 21 Cheltuieli.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 11:53, 20 Iulie 2010
da; vedeti si normele ; sunt si acolo precizari importante
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen activitate expert achizitii publice GabrielPt GabrielPt Un expert in domeniul achizitiilor publice, cod COR 241946 (fost COR 241940) care doreste sa practice aceasta ocupatie prin intermediul unei societati ... (vezi toată discuția)
Suport deschidere srl si contabilitate solomcarmendamiela solomcarmendamiela Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce fel de contabilitate trebuie tinuta, pentru o firma de imobiliare , care are si obiect de activitate de consultanta - ... (vezi toată discuția)
3% sau 16% sau platitor de tva? inspectorhr inspectorhr O societate ,desii avand principala activitate codul caen 7022-consultanta si management in afaceri ,doreste sa fie platitoare de 3% impozit pe venit si ... (vezi toată discuția)