avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Utilizare denumire marca comerciala
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Utilizare denumire marca comerciala

Am inregistrat o denumire de marca si a inceput sa fie cunoscuta. Am observat ca multi (cu buna stiinta), incearca sa profite si se optimizeaza pe Internet ca sa se gaseasca la aceasta denumire. Intrebarea mea este, incalca acesti "indivizi" legea si ce trebuie sa fac pentru a solutiona problema?

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 20 Iulie 2010
pavel123, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU , Consultant proprietate industriala 07:53, 27 Iulie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
BODEALEX a scris:

Ati inregistrat denumirea de marca la Registrul Comertului ...
Daca nu , de aici este tot necasul.

Am inregistrat la OSIM, nu este suficient?
eu stiu ca daca ai inregistrat o marca la osim ai protectie. de ce sa o mai inregistrezi si la registrul comertului?

Alte discuții în legătură

Marca inregistrata vs. drepturi de autor alphasquadron alphasquadron Buna ziua! O persoana juridica \"X\", a infiintat o sectie, \"Y\", pe care a inscris-o si la tribunal. A fost depus statutul si PV al adunarii generale, care ... (vezi toată discuția)
Problema de concurenta neloiala mysystore mysystore Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie. Detin un magazin cu o sigla realizata personal distinctiva (inscriptie verbala compusa dintr-o sintagma si denumirea ... (vezi toată discuția)
Utilizarea ilegalã a unei mãrci IreneP IreneP Buna ziua.In aceeasi localitate,pe aceeasi activitate,a aparut un hotel a carui nume difera doar cu o litera de al meu.Cand am discutat,ne-a blocat eliberarea ... (vezi toată discuția)