avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare creante

as vrea sa stiu ce fel de contract ar putea sa incheie doua firme de recuperare creante, dand contractele de la una la alta?
de ex: o firma de recuperare creante, vrea sa paseze un contract altei firme de recuperare pentru a merge in instanta, deoarece prima nu face decat recuperare pe cale amiabila.
va multumesc!

Cel mai recent răspuns: corina_claudia , utilizator 11:40, 9 August 2010
Contractbde cesiune de creanta, asta daca nu ma insel
contract de cesiune creanta daca debitul a fost cumparat de prima firma de la creditor .....sau recomand contract de mandat.....este mai simplu si mai practic...
mutumesc mult. la contractul de mandat ma gandeam si eu, numai ca prima firma de recuperare are tot contract de mandat, nu este ce cesionare. iar ea sa dea mai deeparte tot cu contrect de mandat... sa nu fie vreo problema..mandat la mandat?:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire- schimbare creditor crysstianno crysstianno daca o banca si-a cesionat creanta unei firme de recuperari,banii din poprirea salariala se indreapta numai catre firma de recuperari, banca nemaiavand nicio ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu creditele cesionate de banci? cordis claudia cordis claudia acum dupa noile reglementari bancare,ce se intampla cu creditele cesionate de banci catre firmele de recuperare?pentru aceste firme nu s-au stabilit niste ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata dum_ioana dum_ioana daca o societate de recuperare creante a preluat o serie de creante poate introduce somatie de plata impotriva debitorilor pentru recuperarea creantelor? a se ... (vezi toată discuția)