avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Anulare bon fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Anulare bon fiscal

Am emis o factura de peste 100 lei, si am dat bon fiscal, deoarece dp ce am batut suma in casa de marcat, mi sa cerut factura cu chitanta, sumele peste 100 lei necesita chitanta langa factura...
Anulez bonul fiscal conform procesului verbal intocmit pt bon fiscal emis gresit, si emit chitanta normal, sau exista alta modalitate?
Cel mai recent răspuns: Pamicyee , utilizator 10:52, 22 Iulie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon fiscal marcat ca fiind incasat numerar, dar care a fost incasat prin pos (cu card-ul) Tamara1987 Tamara1987 Buna, Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns asupra urmatoarei chestiuni:- am tastat pe casa de marcat un bon fiscal ca fiind incasat numerar, ... (vezi toată discuția)
Valori gresite batute pe casa de marcat cane petruta cane petruta Sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu o situatie a unei Intreprinderi Individuale va rog. Primesc un telefon astazi prin care sunt anuntata ca ... (vezi toată discuția)
Emitere bon fiscal magda2015 magda2015 Bon fiscal marcat ca fiind incasat numerar, dar care a fost incasat prin POS (cu card-ul) - norma metodologica fiscala , nota contabila sau alte documente ce ... (vezi toată discuția)