avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Seriozitatea firmei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Seriozitatea firmei

As dori sa stiu daca firma G.S.N. Lead Engineering din Constanta este o firma serioasa care ofera locuri de munca in Irak?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: BIANCA IRINA , utilizator 20:42, 30 Iulie 2010
Trebuie sa o verificati la Inspectoratul Teritorial de Munca din Constanta sa vedeti daca soc respectiva este autorizata sa incheie contracte de munca in afara tarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii Liliana Soltuz Liliana Soltuz Buna ziua, Am incheiat un contract de prestari servicii cu S.C. Lead Engineering din Constanta pentru a putea pleca in Irak. Acest contract a fost semnat de ... (vezi toată discuția)
Agentie de recrutare munca in strainatate andrei06maria andrei06maria Buna ziua. As dori nespus de mult ,daca se poate , sa imi spuna careva daca firma ce iti gaseste loc de munca dincolo in diferite domenii cu sediul in ... (vezi toată discuția)
Contract in germania pamina pamina buna seara as avea si eu o intrebare,stie cineva vre-o firma serioasa care duce oameni la munca in strainatate?am luat legatura cu mai multe firme si toate zic ... (vezi toată discuția)