Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

numire sef SPCLEP

As vrea sa stiu daca numirea temporara a sefului serviciului public comunitar local de evidenta persoanelor (serviciu fara personalitate juridica aflat in aparatul de specialitate al primarului) se poate face prin dispozitia primarului si nu prin hotarare de consiliu local, conform O.G.84/2001.
Postul este vacant de la infiintarea serviciului (2005)si se numeste anual sef serviciu pe durata determinata prin dispozitia primarului. Este corect?
Ultima modificare: Joi, 29 Iulie 2010
matthew, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:16, 28 Iulie 2010
Numirea in functie este atributul primarului, insa numirea se poate face pe o perioada de 6 luni, dupa obtinerea avizului ANFP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organigrama si statul de functii - administratie publica mihaita10 mihaita10 Buna ziua, 1) Am fost functionar public, incadrat inspector la biroul resurse umane, mi- am dat demisia din functionar public, am dat concurs pe un post ... (vezi toată discuția)
Sef birou filozoful filozoful In biroul nostru isi desfasoara activitatea 6 persoane.Stiu ca la 5 persoane se poate desemna 1 sef de birou.Avand in vedere coordonarea si asumarea ... (vezi toată discuția)
Contabil sef primarie ContSters72755 ContSters72755 Buna ziua, lucrez in cadrul primarii comunale, si am dispozitii in ceea ce priveste resursele umane. In acest moment am o nedumerire. In cadrul ... (vezi toată discuția)